BRIDAL MAKE-UP & HAIRSTYLING

Nothing shines out more than a bride in her most natural state.

 

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en ben je opzoek naar de perfecte look? Sandy Bellemans Make-up Artist en Hairstylist zal er alles aan doen om al jouw wensen te vervullen. We zoeken samen naar een look die het best bij jouw past.

 

Ben je niet gewoon om make-up te dragen? Geen probleem, dan kunnen we kiezen voor een natural make-up look met een paar accenten zodat je je toch stralend en zelfzeker voelt.

Of wil je nu net wel all the way gaan? Alles kan! 

 

Ik vind het belangrijk dat iedere bruid een proefsessie krijgt. Zo leren wij elkaar beter kennen, kunnen we samen kijken wat de perfecte look voor jou is en om je ervan te verzekeren dat je geen gevoeligheden zal ervaren door de make-up die gebruikt zal worden. Deze proefsessie zal max. 1u30 duren.

 

Ik kan op de huwelijksdag ook make-up & hairstyling voorzien voor de suite na goedkeuring dmv het aanvraagformulier in te vullen.

Vanaf 5 personen incl. bruid (make-up & hairstyling) neem ik een assistente mee. Maar no worries, ik zal altijd de make-up & hairstyling verzorgen van de bruid.

 

Here comes the bride! <3

 

Zit je met vragen ook omtrent de prijslijst? Dan mag je me altijd vrijblijvend een mailtje sturen en ik antwoord zo spoedig mogelijk.

Aanvraagformulier 

Probeer al zoveel mogelijk details in te vullen over je huwelijk.